Disclaimer

Deze website heeft als doel te informeren en is geen vervanging van een gekwalificeerd arts of therapeut welke gepersonaliseerd advies kan geven over jouw situatie.

Destination Health ("DH", "wij") heeft veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Deze website dient ter algemene informatievoorziening en voorziet niet in gepersonaliseerd advies. De informatie is niet bedoeld om doktersadvies te vervangen, diagnoses te stellen of welk gezondheidsprobleem dan ook te behandelen, te genezen of te voorkomen.
Raadpleeg voor persoonlijke hulp bij gezondheidsklachten altijd je huisarts, specialist of therapeut. Alleen een arts mag een diagnose stellen. Stop nooit met voorgeschreven medicijnen zonder overleg met je behandelaar en ga er ook niet zomaar supplementen bij slikken want deze kunnen de werking van medicijnen verstoren. Pas ook niet zomaar je dieet of trainingsprogramma aan.

 DH spant zich in om de inhoud van de website actueel te houden dan wel aan te vullen. Ondanks de grote zorg en aandacht voor de samenstelling van de website, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig, achterhaald, onjuist is of gewoon niet op jou van toepassing is. Idem voor links naar derden. Je kunt aan de informatie op de website geen rechten ontlenen. DH kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor keuzes die je maakt op grond van de informatie op de website alsmede voor het gebruik van die informatie en het inschakelen van medisch deskundigen voor advies en therapie.